11 i 12 d’octubre – La borsa o la vida: Transnacionals i Feminismes

[StopISDS] 11 i 12 d’octubre de 2019 a la Lleialtat Santsenca (Carrer Olzinelles 31, Barcelona)

jornades laborsaolavida- octubre

Des de la Campanya No als Tractats de Comerç i Inversió i en col·laboració amb altres organitzacions socials ambientalistes i feministes veiem la necessitat de compartir i aprofundir en la perspectiva feminista de crítica i proposta contra el sistema capitalista, corporatiu i patriarcal de les transnacionals que precaritzan i mercantilitzen les nostres vides i les lluites diàries que liderem les dones des del Sud i el Nord Global.

Les transnacionals tenen cada cop més poder per a posar preu i condicions abusives i infrahumanes al nostre treball, habitatge, serveis públics, alimentació, salut, aigua, terra, clima.. fins i tot posen preu als nostres cossos, coneixements, relacions i desitjos.

Durant els dies 11 i 12 d’octubre, en l’espai de la Lleialtat Santsenca (Sants, Barcelona – Carrer Olzinelles, 31) i en el marc de les negociacions per un Tractat Vinculant per a empreses transnacionals sobre drets humans de les Nacions Unides a Ginebra, quatre taules rodona ens acosten a diferents realitats socials a través d’un intercanvi d’experiències amb dones ponents del Sud i del Nord.