11 i 12 d’octubre – La borsa o la vida: Transnacionals i Feminismes

Vols participar? — > Apunta’t!! https://bit.ly/2kVae9t

la-bolsa-o-la-vida-2x1

[StopISDS] 11 i 12 d’octubre de 2019 a la Lleialtat Santsenca (Carrer Olzinelles 31, Barcelona)

Des de la Campanya No als Tractats de Comerç i Inversió i en col·laboració amb altres organitzacions socials ambientalistes i feministes veiem la necessitat de compartir i aprofundir en la perspectiva feminista de crítica i proposta contra el sistema capitalista, corporatiu i patriarcal de les transnacionals que precaritzan i mercantilitzen les nostres vides i les lluites diàries que liderem les dones des del Sud i el Nord Global.

Les transnacionals tenen cada cop més poder per a posar preu i condicions abusives i infrahumanes al nostre treball, habitatge, serveis públics, alimentació, salut, aigua, terra, clima.. fins i tot posen preu als nostres cossos, coneixements, relacions i desitjos.

Durant els dies 11 i 12 d’octubre, en l’espai de la Lleialtat Santsenca (Sants, Barcelona – Carrer Olzinelles, 31) i en el marc de les negociacions per un Tractat Vinculant per a empreses transnacionals sobre drets humans de les Nacions Unides a Ginebra, quatre taules rodona ens acosten a diferents realitats socials a través d’un intercanvi d’experiències amb dones ponents del Sud i del Nord.

Dones ponents de diferents col·lectius de la ciutat ens acosten a les seves respectives realitats de com el capitalisme desregulat en forma de tractats de comerç i inversió i polítiques mercants precaritzan els drets laborals i els treballs de cures realitzats per les dones. A més, la participació de dues dones d’Amèrica Llatina, d’una banda María Caal, dirigent indígena guatemalenca que lluita per la defensa del riu Cahabón enfront dels projectes hidroelèctrics d’ACS (empresa de Florentino Pérez), i d’altra banda Miriam Nobre, representant de la Marxa Mundial de Dones del Brasil i especialista en economia feminista, ens acosten a la lluita diària de les dones del Sud Global, creant i facilitant un diàleg i reflexió entre les ponents del Nord i Sud Global.

Ja saps a quina taula venir?

PROGRAMA DE LES JORNADES:

La borsa o la vida programa completo

Vols participar? — > Apunta’t!! https://bit.ly/2kVae9t