Els tractats de l’ofensiva neoliberal contra la vida: anàlisi des d’una perspectiva feminista dels TCI

Us presentem el  suplement “Els tractats de l’ofensiva neoliberal contra la vida” publicat al semanari La Directa – núm. 450 –  de vuit pàgines en base a l’estudi “A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista”, elaborat per Rosa Ortiz i Cristina Pina. Un encàrrec d’Entrepobles, Enginyeria sense Fronteres i Ecologistes en Acció, en el marc de la Campanya Catalunya no al TTIP, CETA i TiSA. Coordinat per Rosa Mateu, dissenyat per Anna Torner i amb il·lustració de portada de Manuel Clavero.

portada_suplement_ttip

Clicant AQUÍ us podeu descarregar el suplement

Clicant AQUÍ els punts de venda de La Directa

Clicant AQUÍ  subscriu-t’hi a La Directa

Si voleu + suplements contacteu amb nosaltres barcelona.no.ttip@gmail.com

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.