#NOPAGOCASTOR Acusació ciutadana que obre e impulsa el Cas Castor per depurar responsabilitats i posar fi al frau i la impunitat

 

NO PAGO CASTOR

Acusación ciudadana que abre e impulsa el Caso Castor en la Audiencia Nacional para depurar responsabilidades y acabar con el fraude y la impunidad. Castor es un proyecto faraónico de almacenamiento de gas liderado por ACS de Florentino Pérez, ejecutado gracias a la complicidad de los gobiernos PSOE y PP, con sus ministros Clos (PSOE), Sebastian (PSOE), Soria (PP). Una máquina de provocar terremotos, que nunca ha funcionado y que nos costará más de 3.000 millones de euros que pretenden que paguemos los y las ciudadanas.

CLICA AQUÍ PER OBTENIR MÉS INFORMACIÓ

Promouen l’acció:

ODG    Xnet   Institut dels Drets Humans de Catalunya

En col.laboració amb: Plataforma ciutadana en Defensa de les Terres de la Sènia, Afectados Plataforma Castor, 15paRATO, Xarxa per la Sobirania Energètica, Aliança contra la Pobresa Energètica, Observatori DESC

Twitter @CasoCastor
Facebook NoPagoCastor
Telegram NoPagoCastor
Newsletter
info@casocastor.com

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.